Contact
Privacy en veiligheid gegarandeerd.

Een tuinomheining laten plaatsen door De Pooter garandeert een gebruiksvriendelijk en duurzaam resultaat.

Uw tuin afbakenen om extra privacy te verkrijgen of om kinderen en huisdieren veilig te laten spelen, er zijn vele mogelijkheden en de waaier aan beschikbare materialen is zeer uitgebreid. Een correct advies van een ervaren tuinman helpt u de juiste keuze te maken.

Zo kan een haag laten groeien of een tuinomheining laten plaatsen, de oplossing vormen voor de afboording van de tuin. Bij Tuinwerken De Pooter in Meerhout bent u aan het juiste adres voor beide types.

We adviseren u welk type haag u best laat groeien voor een dichte begroeiing of een immer groen uitzicht en welk onderhoud nadien nodig is. Dit onderhoud van de heg achteraf kan u trouwens ook aan ons toevertrouwen.

Een tuinomheining laten plaatsen in betonplaten of met houten schutsels belooft u dan weer een kaarsrechte, stevige en esthetische afbakening, en vooral een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing.

We komen altijd eerst bij u ter plaatse en bekijken samen welke opties het best geschikt zijn voor uw tuin. Voor de omheiningen die we zelf plaatsen, maken we snel een vrijblijvende offerte. Indien u kiest voor een ander type afrastering, zoals een draadafsluiting, verwijzen we u graag door naar een van onze vaste partners.

Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.

Contacteer ons!0032494795583