Contact
Tuinonderhoud: plezier of tijdrovende bezigheid?

Nood aan tuinonderhoud? Meerhout, maar ook Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant zijn ons werkterrein.

Een goed onderhouden tuin is een plezier om in te vertoeven en vooral om te delen met anderen. De tuin in nette staat houden, is echter een tijdrovende bezigheid. Hoewel het onderhoud van de tuin een aangename activiteitis voor de liefhebbers, is het voor anderen vaak nog meer last dan zegen.

Een ervaren tuinman die het tuinonderhoud uit handen neemt en met geduld en vakmanschap uw tuin op haar mooist weer aflevert, is in dit geval ook het overwegen waard.

Alle werkjes in de tuin voeren we met liefde voor het vak voor u uit. We maaien het gazon, wieden onkruid, snoeien planten en scheren hagen. Ook takken verhakselen en de aanleg en verzorging van een moestuin kan u ons toevertrouwen.

Zeker voor bedrijven is het uitbesteden van tuinonderhoud een interessante zaak. Wij komen bij u ter plaatse om te bepalen hoe dikwijls een onderhoud nodig is en welke werken uitgevoerd moeten worden. Nadien komen we op regelmatige basis langs om uw groenpartijen er steeds verzorgd te laten uitzien. Met maandelijkse facturatie is ook de administratie geen bijkomende zorg. 

Het nodige werkmateriaal brengen we mee en eventueel snoeiafval voeren we zelf af. U hoeft dus enkel de juiste tuinman in te schakelen voor tuinonderhoud in Meerhout omte genieten van een keurig uiterlijk van de tuin.

Tuinwerken De Pooter zorgt voor tuinonderhoud in Meerhout en omstreken. In Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant komen wij met het nodige materiaal ter plaatse om de nodige tuinwerken uit te voeren en uw tuin te verzorgen.

Laat u verrassen hoe snel uw tuin er weer piekfijn uitziet als u kiest voor tuinonderhoud door Tuinwerken De Pooter in Meerhout. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!0032494795583